Okosabb vagy, mint a telefonod? – Workshop fiataloknak

2018. június 13.-án a veszprémi Agóra művelődési központban került megrendezésre a helyes internethasználat témájában megrendezett workshoppunk.

Régóta fogalkoztatott bennünket a kérdés, hogy abban a világban, ahol okos a telefon, okos az óra, okos a tv felmerül a kérdés, mindezek felhasználója mennyire tudja mindezeket okosan használni és kihasználni?

Dr. Baracsi Katalin, interbiztonsági szakértő és Kovács Luca influencer közreműködésével a fiatalok tippeket kaptak  a szociális média platformok okos felhasználásához, és képet kaptak a média és az internet sötét oldaláról is, hiszen erről napjainkban nem lhet eleget beszélni, ahogy fiataljaink mondták nekünk a program értékelése során.

 

Annak érdekében, hogy a rengeteg információ, melyet a nap folyamán szereztek, jobban rögzüljön, a programot kiscsoportos, interaktív feladattal zártuk, mely során minden csapatnak egy-egy olyan alkalmazást kellett kitalalnia, melyet használnának a mindennapjaik során. Elképzeléseik merőben eltérőek, mégis nagyon kreatív, érdekes ötletek voltak, látszott a két előadás nyoma.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s